mohdpadzli's FotoPage

By: khalisa and aasim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Thursday, 4-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Noodles in Tom Yam Kung!

mcm biasa Lisa yg order
Menu:mee tom yam, pumpkin soup, watermelon juice, n hotchocolate
tersengih
View all 11 photos...
Ntah apa mimpi Ayah gaknya tetiba ari nie belanja mak mkn kat Secret Recipe. kali nie tak mkn kek lagi.. Mkn noodles plak.. sedap. Tapi Ayah Lisa tak tahan pedas... Namun di sebalik pedas2 tuu... abih gak!

Lisa mcm biasa takleh nampak org mkn.. mulut dia pun ngunyah2 gak.. sibuk jer mintak.. pantang leka abis tgn dia masuk mangkuk.. Hishh.. nak kena cubit dia nih!



Tuesday, 2-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Now u see it! Now u dont!

now u see it..
now u don't!
heheheh saje memperbanyakkan entry.


Monday, 1-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Jln gie Mines

 
 
 
View all 6 photos...
pic nie amik masa nk gie mines ahad lepas.. (ikut ayah blikan pendrive utk Ayah A). kebetulan ada pulak exhibition makanan halal kat mines. terus laa menyinggah. takde apa yg menarik sgt. baju yg lisa pakai nie Atok Abah dia yg bli kan. beropol2 tuh...sendat sket 2-3 kali pakai nanti tak muat dah laa tu..




Saturday, 30-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Belajar memanjat..

tgk2
tgk line clear ker tak...
angkat bdn
View all 10 photos...
hmm dah dpt dah!!!...

pic nie amik masa lisa lepas b'fast.. b4 mandi2 dia. kacau ayah dia mkn kek yg semalam tuu...



Sunday, 17-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Controlling her head!

 
 
satu lagi fave.. main paper
View all 5 photos...
Lisa suka kalau kita letak toys atas kepala dia.. (mak selalu sebut kuih apam...kuih apam...p/s: ikut version arwah maktok dia dolu2) then dia tunggu jer toys tuu jatuh. mengekek2 laa dia ketawa..



[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net