mohdpadzli's FotoPage

By: khalisa and aasim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Monday, 11-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Eksiden!

Mlm sebelum jatuh. Lisa dok try walker yg Ayah baru bli kan.
mcm tak cukup tangan.. semua dia gobek
Nampak sgt cinonet! Alahai...
View all 10 photos...
Perkara dah nak jadi.. hmm ari nie lisa jatuh buai. berdebar rasa jantung masa dia jatuh tu. terkejut Lisa terus nangis tapi kejap jer. Nk jadi penyebab tali buat tuu tak kukuh maybe. Cepat2 tuam ngan tuala panas (ironkan sikit) then letak kapur kat kepala dia.. Alhamdulillah tak lebam kepala dia. Gi bawak gak jumpa doc. everything doc kata ok. takde apa2. Tp risau jugak laa. Sorry laa Lisa yer.. lepas nie kena hati2.




Sunday, 10-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Kan dah tersepit

Alamak! dah tersepit laaa...camne nie abih laa mak marah
Ala tolong aaaarrr...
dah puas explore satu living hall.. Rehat laa tuuu
Lisa makin lasak.. tetiba jer dah duk bawah kerusi.. bawah kabinet tv.. kat lagi sampai dapur.. bilik air.. iskh tak tau laa nie kalau dah besar camne laa...

Dah pandai explore satu rumah dari ruang tamu gie masuk bilik.. Org lain mengesot/merangkak tapi Lisa berguling-guling satu ruang tamu tuu. So, biarkan jer laa dia.. sampai dia tersekat kat satu tempat baru mak/ayah tolong dia... suh dia berdikari.


Sunday, 3-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Moh kita mkn Durian!

Opah tgh buang daun2 yg melekta kat doyan
ok ready
wahhhhh. sedapnya
View all 5 photos...
Musim durian dah sampai... Lisa mkn sampai demam2 hehehhe


Saturday, 2-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Balik jumpa Opah

Ala la laaa Cucu Opah
kakak Mina
Abg Salman
View all 6 photos...
Khalisa jumpa opah ngan Atok n sepupu2 dier...


Friday, 1-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Senyum pagi jumaat!

citer dia mcm nih..ada satu hamba allah nih... dulu dia jahat.pastu kena tangkap dan masuk penjara. pastu setelah habis hukuman kat penjara..dia dibebaskan.

setelah dibebaskan dia pun dah insaf. pastu untuk meneruskan kehidupan dia dia berniaga jual cucur udang.

pada satu hari dtg sekumpulan manusia yg agak brutal makan cucur udang dia..pastu yg sorang tuh agak panas baran..lalu berkata..

"dah dekat sepuluh biji cucur udang ko yg aku makan.tapi sekor udang pun aku belum nampak/makan."

lalu dgn marah pulak hamba Allah nih menjawab..

"ooo..ko makan cucur udang aku tak der udang ko bising2..abis bila ko makan cucur badak tak der badak ko tak bising plak!!!"

terpinga-pinga..si pelanggan tuh..moral..komen laa sendiri.

kih-kih-suka-laa-tu!


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net