mohdpadzli's FotoPage

By: khalisa and aasim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 4-May-2007 10:28 Email | Share | Bookmark
Saintis vs pengubah lirik??

Kalau kat rumah nie laa kerja lisa. buat experiment. nak jadi saintis kot anak mak ni. . actually banyak lagi gambar2 experiment yg dia buat. tapi nie jer laa yg sempat di edit.

Kadang2 marah juga kat dia sebab habis tumpah bahan ujian dia tuu kat atas sofa/lantai!!!.


Selain drpd tu, satu lagi perangai lisa, pandai2 jer ngubah lagu. Antaranya.

lagu Negaraku:
version asal: Raja kita selamat bertakhta,
version lisa: Raja kita selamat hari raya (Ampun tuanku! anak patik yg ckp mcm tuu.. Patik tak ajar pun)

lagu kat nursery:
version asal: pergi memancing dgn ayah
version lisa: pergi memancing dgn tok abah ( puas cikgu dia ajar pergi ngan ayah.. dia kata BUTAN! dgn tok abah!! --- dia plak yg ngajo cikgu)

Lagu huggies dry:
version asal: saya suka, saya suka , Gembira, gembira.
version lisa: Aa aa adik, Aa aa adik , Aa aa dik, Aa aa dik. ( dia buat laa lirik yg sesuai dgn apa yg dia tgh buat). lagu yg nie macam2 version ada.

lagu nenek2 si bongkok tiga:
version asal: nenek nenek si bongkok tiga
version lisa: ulat ulat di mana ulat ( yg nie lirik terbaru! dgr pagi tadi dia nyanyi dlam kereta masa odw nak gie nursery)

video>>lagu nenek2 si bongkok tiga
mentang2 laa tok abah dia duda... dia suh tok abah dia kawin ngan nenek..

Video>>lagu lari-lari
lagu belajar kat nursery.. (version asal blum di ubah lagi oleh lisa.. tak lama lagi ada lah tuu dia ubah )


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net