mohdpadzli's FotoPage

By: khalisa and aasim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 21-Aug-2009 22:16 Email | Share | Bookmark
Selamat berpuasa



Lama tak update sbb ada masalah internet kat rumah. sori laa bnyk2. ceh.. mcm ada org tertunggu2 nk tgk..! bnyk gambar2 yg telah di upload sblm nie pun telah/dlm proses di invisiblekan atas sbb2 keselamatan. ye lah bila letak kat web mcm2 perkara blh berlaku. takut ada org berniat jahat. sblm berlaku baik berwaspada dulu kan. tak gitu??

Uish nie kira picture dah lama.. National air show thn ni buat kat betul2 depan rumah kami. so pergi lah jugak tgk dgn keaadaan org yg ramai.. cuaca yg panas.. FREE lak tuh.

kat pesawat guinot tu siap ada org buat acrobatic.. seram jer tgk.. kot lah kalau dia jatuh kan.. tak ke naya..


Yang berikut nie kira terbaru lah ogos 2009. Masih dlm musim summer. dah nk hujung2 dah nie. Musim buah. Kami ke Hereford. Kutip buah. masuk ladang free .. nk mkn bnyk mana pun tak kisah tp kalau bwk keluar kena bayar lah. harganya lebih mahal sikit dr kedai.. sbb dah amik kira apa yg kita mkn kat dlm ladang kot. heheh



So ada ladang gandum. takde le pulak kami menuai gandum.. hahahha.

mcm2.. jagung, epal, pear, carrot dan sayur2an lain. plum, cherry, strawberry (dah tak bnyk.. dah habis musim), cherry. dan bnyk lagi sehingga kami dah tak larat nk explore.. sampai sesat2 dlm farm tuh.. Buah2nya pun manis2 belaka.. jakun mmg tak terkira lah kan. hahahhaha..


pokok2nya pun rendang2 belaka.. buktinya ..tgk gambar abg din dan shah.. ehhehehe ( model buah pear)..atau.. tgk gambar lisa petik plum.

Nie bulan2 pose tgk gambar buah2 nie jgn terliur pulak.. makruh! SElamat berpuasa..

mlms benor nk upload satu2.. lambat. nie yg complie jer camni.. kalau tak nampak.. buat2 nampak jer lah.




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net