mohdpadzli's FotoPage


My name: khalisa and aasim
My Fotopage: http://mohdpadzli.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
azizul ishak
View this Fotopage entry
Erdawati Osman
Latest entry:KLCC Park
Salam all, rasa nyer dah lama sgt tak update fp nih.... :-( So ni latest update dr we all.... Enjoy the pic :-> Nak shopping scarfs,shawl,pashmina,inner,syria & hanger??? click di bawah ni ye :-D http://butique4u.blogspot.com View this Fotopage entry
kuchai latiff
Latest entry:Premier Screening Rapunzel : A Tangled Tale
WWWWWWWW Walt Disney Pictures presents RAPUNZEL: A TANGLED TALE, an action-packed, swashbuckling, animated musical comedy about the girl behind 70 feet of magical, golden hair. A princess stolen from her parents’ castle as a baby, Rapunzel (voice of MANDY MOORE) is locked in a hidden tower longing for adventure. Now an imaginative and determined teenager, she takes off on a hilarious, hair-raising escapade with the help of a dashing bandit (voice of ZACHARY LEVI). With the secret of her royal heri... View this Fotopage entry
Zuhairah Lailiyah Ghazali
Latest entry:Bday Month...
starting with bday Mak Ngah, cousin Nadya , Baba & Nur Qaisara Nadya.... ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
she will turn 4 on coming 20.10.2010
zurina abd samad
Latest entry:New Book...!!!!
hi guyz...! lama gilerr kan....ahakss.. neway.... just wanna share with u guyz...that im open a new book for 2010... which is...it getting better n better... setelah peristiwa2 yang x dapat dilupakan dalam tahun 2009 pak cik kesayangan ryn pulang ke rahmatullah pada 16 July 2009 disusuli dengan ayah kesayangan pula pada 23 july 2009. dalam sekelip mata.... amik masa juga untuk memberi ketenangan dalam diri ini...moga Allah sentiasa berikan kekuatan dalam diri ini bg menempuhi segala dugaan.... View this Fotopage entry
zamsil n kamal
zamira yasmin mohd yusop
Latest entry:Ca dah school!!!Dia dah darjah satu dahhhhh..!!!!
Tahun 2010 dah tiba, Ca dah darjah satu dah..Cepatnya masa berlalu....Sepanjang proses pendaftaran, orientasi, dan 1st day sekolah, mama & papa nya tetap bersatu hati bersama2 berada disisi dia...Dia sgt happy sbb kami berdua ada kan...so tgk la gambaq2 nih..:-) View this Fotopage entry
Radzi Yunus
Latest entry:Welsh Kids
I volunteered to take these pictures at one of the primary schools in Wales, UK. Cant show them all. The law is very strict in UK. I collected about £1000 but then the printing cost made was not worthwhile at all. A single cartridge cost around £18 for merely 17 ml ! This pico technology almost drive me crazy. But then again, it is the experience that build up my confidence. Hey, please visit my new website http://www.radzistudio.com for new updates. See you there! View this Fotopage entry
Year 1c
AZNAH NOR ANUAR
Latest entry:Mexico City, Mexico
1st IWA Development Congress on Water and Sanitation Services 15 - 19 November 2009 @ Mexico City, Mexico View this Fotopage entry
NIK FAIZSYAZ
Latest entry:~! LAMA SUNGGUH TAK UPDATE !~
Salam... Lama dah tak update FP ni...asyik sibuk aje. lebih2 lagi bos takde, kena buat kerja sendirian. Last update cerita pasal kelahiran nik junior 2 aje..mesti yng lawat web ni boring, asyik2 cerita yang sama...takde perkembangan terbaru. bukan apa, kerja bnyk sgt dan tak mampu sya ceritakan. Apa2 pun, ini merupakan titik kebangkitan kembali FP NikFaizSyaz1980...hihihi :-> . Sekarang Nik Syazahra Insyirah (Nik junior 1) dah berumur 1 tahun setengah..Adik dia Nik Muhamad Fahmi (Nik junior 2)... View this Fotopage entry
Norzuwana Wahab
Latest entry:My Pregnancy Ticker
http://www.pregnology.com/pregnancy/07/28/2010()http://www.pregnology.com( Make a pregnancy ticker) Alahmadulillah dengan rezeki yg diberi oleh Nya..wana skrg tgh mengandung anak ke 3..doakan keselamatan wana hingga wana bersalin nnti yer..heheh.. :-D :-> :-D PENGUMUMAN: Kepada sesiapa yg inginkan khidmat utk makeover sila layari web baru Wana http://wanamakeover.fotopages.com View this Fotopage entry
Alia Amelyn
Latest entry:Studio Raya Portraiture 2009
It’s that time of the year again! Salam Ramadhan to my fellow blog readers. It has been almost a week already. Tak terasa kan, begitu cepatnya masa berlalu. Memang dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan yang paling dinantikan. Bukan sahaja bulan yang penuh kemuliaan dan juga amal ibadat tapi juga bulan makan! Masa inilah yang cukup menduga kekuatan iman dan nafsu kita bila berbelanja untuk makanan. Biasanya kalau pergi PARAM tu mesti tak kurang dari RM10 untuk satu keluarga, terutamanya bila a... View this Fotopage entry
halimatul liza
Latest entry:Adik Lagi..
Utk Uci.. yg nk tgk pix adik :-D View this Fotopage entry
Diah Shawal
Latest entry:projek
View this Fotopage entry
ieyta samsuddin
Latest entry::: update ~ 8/7/09 ::
lamanya tak update cerita anak2 bujang momma ni kan.. momma bz sgt lately, dgn audit ISO lagi, ke arah persijilan 5S lagi, student baru masuk, semester baru pun dah mula.. macam2 perkara yg membzkan.. tapi momma selit2 jugalah gambar2 anak bujang ni.. dan our new bundle of joy "Muhammad Aisy Qayyum".. actually aisy ni anak kedua my sister.. lahir pada 03/06/09 yang lalu.. ada jugalah gambar2 anak2 buah momma selit2kan juga kat entry ni ya.. layan je la.. ehehe.. View this Fotopage entry
ibu aqil azhad azizi
Latest entry:LO by Azniza =)
for detail -----> http://azniza81.fotopages.com View this Fotopage entry
Sue Yusof
Latest entry:Majlis Pertunangan Azim - Aida
Tarikh Pertunangan : 17 Mei 2009 Anak saudara aku dah bertunang juga akhirnya. Pada usia 22 tahun, insyaAllah Azim akan menjadi seorang suami pada akhir tahun ini. Satu usia yang muda bagi aku, tetapi Azim sudahpun dewasa dalam keluarganya apabila dia telah pun berjaya dalam kerjayanya sebagai dealer Celcom bagi daerah Muar. Alhamdulillah semua majlis berjalan lancar. Agak lambat untuk aku upload gambar2 ini disini, aku lebih banyak menghabiskan masa mengupload difacebook pula. Huhu. Bakal ... View this Fotopage entry
Tudung Bawal terbesar online dr Kelantan
Latest entry:utk panduan pelanggan-pelanggan ctredzuan.com
terkini February 2010 -di kedai maya ini menjual tudung bawal asli & Batik sutera ,boleh di beli helaian ..harini ada tudung masuk, sulam tangan yg tak pernah anda lihat di mana2 kedai jualan online mahupun nyata. UTK BELIAN ONLINE SEMASA, SILA LIHAT MENU KANAN KLIK MANA2 TUDUNG YG ANDA NAK TENGOK, SAMADA SERENDAH RM25 PUN ADA. KAMI TELAH SECARA RASMINYA MEMBUKA KEDAI NYATA KAMI DI KELANTAN UTK ORG RAMAI, UTK URUSAN JUAL BELI BARANGAN CTREDZUAN.COM SHJ, kedai kami attached dgn rumah,jadi urusan by a... View this Fotopage entry
c a k c i b u r thE grEat
Latest entry:bye bye..
after 6 yrs fotopaging, i'm thinking of closing this fp. i'm now into blogging. if u wish to read my story,do browse for my blog.. i wont put the link here. daaaaaaaaaaa.... cakcibur the great. lyakhaleeda[at]yahoo.com View this Fotopage entry
yg menjadi kegilaan ayah dan anak..
Muz Tika
Latest entry:CSU Fort Collins
rupanya dah lama tak update FP.. yup..yup.. yup.. bz..bz..bz... minggu ni minggu terakhir class and next week dah final.. tapi hari ni rasa best pulak nak update gambar.. it's spring time.. sini spring lambat sikit.. but it's tulips :ty_ty: gambar semua kat CSU Fort Collins.. taken last Sunday sebab the weather was so nice for outing.. the kids enjoyed it very much!! View this Fotopage entry
eeacs ikin
Latest entry:Kejohanan Mini Olahraga KPLI 2009
Penat semalam pun tak hilang lagi... hari ni kejohanan mini olahraga kpli pula. Mama bertugas bawa sepanduk bagi rumah Ungu. Puas cari saper yang ader baju purple. nasib baik kak Ti ader... terima kasih kak ti. Tapi agak sedih gak... rumah Ungu kalah dalam menghias rumah. no.1(Kuning), 2(Merah), 3(Biru).... :-S ... emmm sedih.. apapun happy gak hari tu ... sebab ramai yg memuji hiasan di rumah purple cantik. Unit Kemahiran ditugaskan utk bhgn membuat sepanduk..Sepanduk tu mama yang buat... ... View this Fotopage entry
Ibu AZs
Latest entry:lil update!!
kami disini juga http://inaibu2az.blogspot.com ;-) View this Fotopage entry
saripah saad
Latest entry:KISAH TERBARU TAPI PIC X DOWNLOAD PUN LAGIKKKK..
LAST WEEK MAMA DAPAT SMS DARI BB SITTER SIRHAN NGAN MIMI. DIA INFORM X NAK JAGA SIRHAN DAH X LARAT. PENING MAMA PIKIR SEBAB SIRHAN DAH KENAL ORANG JADI DENGAN ORANG2 YANG DIA BIASA OK LA, KALAU MAMA HANTAR NURSERI MACAM MANA??? $-) MAMA X NAK JADI MCM KISAH BUDAK KAT NURSERI ILAH. DIA DAH BIASA NGAN NENEK DIA, TUP2 MAK DIA HANTAR KAT NURSERI, DARI PAGI SAMPAI KE PETANG ASYIK MENANGIS JER SAMPAI BENGKAK2 MATA. SEBULAN JE KOT BUDAK TU DUDUK KAT SITU. LAST2 NENEK DIA KENE JAGA BALIK. View this Fotopage entry
Sara Aaesha and Mummy
Latest entry:ChomelCraft Giveaway
meh la join.. utk info lebih lanjut sila jenguk http://chomelcraft.blogspot.com View this Fotopage entry
azmi ali
Latest entry:Merentasi sempadan ke Shenzhen, China dan hari terakhir di HK
Ini entry terakhir sepanjang pengembaraan kami di HK. Pada hari ke tiga kami di HK tiada sebarang perancangan disebelah pagi. Kesempatan itu kami bangun agak lewat. Tp tak lewat manapun, kul 10 pagi kami dah bersiap. Kami terus packing barang siap-siap sebab hari ini kami akan meninggalkan HK untuk memasuki sempadan bagi membolehkan kami kemasuki Shenzhen, China. Oleh kerana visa kami hanya boleh di collect pukul 2 petang, jadi kami habiskan masa merayau2 di sekitar Tsim Sha Shui. Oleh kerana dah 2 hari ... View this Fotopage entry
Eridzhuan Zhaieno
Latest entry:Satu Wajah Seribu Makna
Selamat hari buruh semua. Gambar nie adalah wajah-wajah aku dari tahun 2005 sehinggalah tahun 2008. Gambar-gambar ini kebanyakkannya diambil sewaktu aku kuliah di Universiti of Indonesia, Jakarta, waktu bekerja di UTHM, Batu Pahat dan sepanjang tinggal di Swansea. View this Fotopage entry
mizz leenn
Latest entry:cuti end 2008, welcome cuti 2009
View this Fotopage entry
belfast feb 2009
anas tahir
Latest entry:Big Day!
View this Fotopage entry
azra munirah
Latest entry:jalan2 kat sunday market Belmont
sampai hari sabtu, tido rumah paklang, maklang n akil.. esok tu dorg bawak pi sunday market..ala2 car booth sale jgk la..ada brg 2nd hand, ada barang baru.. ingat lagi..barang yg pertama kitorg beli kat sini ialah dinner set (still in box)..baru AUD10..kiranya ni la kali pertama kitorg membelanjakan duit aussie.. :-) kat sini semua murah2..takyah bawak duit kertas pun..bawak syiling je dah mampu beli brg2 kat sini..smpai skang pun kitorg masih pi jalan2 kat sunday market ni..sape2 yg suka barang2 anti... View this Fotopage entry
Muhammad Haziq
Latest entry:Haziq birthday bash @ Nursery
A small celebration of his birthday on 16 January 2009 @ Taska Anakku. View this Fotopage entry
norhisham bakhary
Latest entry:Dr Norhisham Bakhary
Semalam aku dapat email dari UWA...dia kata aku ' Pass with minor revision' ..yehaaa!! alhamdulillah berbaloi segala penat lelah keje cleaning, bersengkang mata, bergaduh ngan bini, tension, sakit hati, dan sebagainya...akhirnya aku berjaya memegang gelaran DR.... Sebagai hadiah untuk aku sendiri aku belila toy untuk diri aku sendiri (walaupun dah beli awal-awal dah..hehehe)..macam dalam gambar kat atas. Kepada kawan-kawan yang masih berjuang berhempas pulas di merata dunia sana, aku harap korang ter... View this Fotopage entry
Classification letter
Ereyn moondotstar
Latest entry:Malam Merdeka 2008
Kebetulan malam merdeka arie tuh ader jamuan makan malam keluarga bersama Atok Wahab, Grandma & Uncle Syimir.. berdekatan Taman Tasik Shah Alam. Lepas makan Uncle Syimir sibuk nak tengok fireworks.. Adik, kakak & baby pon turut ternganga melihatkan bunga api yg amat cantik... Kakak kata sama macam kat Putrajaya... Tapi kat Putrajaya Ummi tak sempat nak snap sekeping pong gambar yg ok... Al maklumlah, Ummi pakai kamera cap Ayam jerk... Tak aper lah...nanti Ummi upgrade digital compact Cap Ayam Ummi tuh jadi... View this Fotopage entry
Nur Fatin and Mohd Helmi
Latest entry:Tangan yg memberi lebih baik dr yg menerima..
penah dgr wording nih? ade dlm lirik lagu Ruhil penah nyanyi masa Fatin kecil.. anyway.. just a short one.. nak advertise kalu ade sape2 rase nak memberi.. surau kat area Desa Pinggiran Putra, dekat Putrajaya area rumah semi-d n banglo kat fasa 1&2 ade nak bina surau baru.. so jika ade yg bermurah hati nak menderma.. sgt dialu2kan.. salah satu amalan yg terus dpt pahala/mengalir pahalanya setelah kiter meninggal is sedekah jariah specially pada masjid & surau kan.. so mari la kiter menderma.. ;-) Fa... View this Fotopage entry
fatin lapik ngan daun pisang since ade lagi daun pisang dulu..
falindah padlee
Latest entry:Blog
Kawan-kawan semua...saya tidak lagi akan mengupdate fotopages ini...dan sekarang saya telah beralih ke blog. Oleh itu, saya menjemput semua ke blog saya di http://falindah.blogspot.com jumpa di sana ya ;-) View this Fotopage entry
HASRI and ELLY
Latest entry:::BACKDATED ENTRY - Irfan's 4th Birthday (23.01.2009)
mcm biasa, x ada celebration besar-besaran for the kids' birthdays ;-) so this time, sama jgk...cumanya, since irfan dah masuk tadika this year, mama pun prepare la sket2 utk irfan celebrate birthday ngan kwn2 dia :-) x de apa pun, mama cuma buat choc cake & prepare birthday packs...hias la choc cake tu sket2 apa yg patutkan :P mama amik cuti last friday, so dlm kul 9 am camtu htr la cake & birthday packs semua kat skul irfan ;-) mama dah bgtau ticer yus (cikgu irfan), mama prepare birthday pac... View this Fotopage entry
sesi mkn2 @ RASA, alamanda & posing2...
Ameer Isyraf
Latest entry:Hybernating
Venue:Living Hall, PUJ Photog: Ummi p/s: Sorry for the lack of update. Bukak FB jer skang ni. More pics from my first photoshoot session with my new baby boy in my FB ;-) View this Fotopage entry
raisyam abrahman
Latest entry:Pre-Aidilfitri
Time to prepare LOL View this Fotopage entry
Fish for sale
suriati paiman
Latest entry:InshaAllah - Maher Zain
Everytime you feel like you cannot go on You feel so lost That your so alone All you is see is night And darkness all around You feel so helpless You can`t see which way to go Don`t despair and never loose hope Cause Allah is always by your side Insya Allah3x Insya Allah you`ll find your way Everytime you can make one more mistake You feel you can`t repent And that its way too late Your`re so confused,wrong decisions you have made Haunt your mind and your heart is full of shame Don`t d... View this Fotopage entry
tuan norhayati tuan chik
Latest entry:Jejalan ke LIMERICK, DUBLIN IRELAND...
Selama seminggu kami bercuti ke Limerick dan Dublin, jejalan rumah kawan sekampung and sepersekolahan. Seronok Hakimi dan Fatini naik plane, train dan bus.. :-D View this Fotopage entry
YatiZaf Fotopages
Latest entry:Bowling
LSSB Bowling Tournament Date: 28th August 2008 Venue: Sunway Mega Lanes, Sunway Pyramid View this Fotopage entry
Faznim Adiera
Latest entry:MATSRAH Gathering
Hmm nanti yer gambar and cerita... malas! :P :P (tadi rasanya dah tulis story mory semua.. mana dia hilang ek?? erkk malaslah nak type balik) Ni dah kali kedua tulis cerita pasal event ni.. ishkk hilang lagi.. apasal ek? Hmm... takperlah, citer briefly about the event.. yup it was kind of family gathering - sepupu sepapat semua... at the same time celebrate besday yg April.. and sukaneka... kids and adults.. unfortunately... tak sempat nak games utk dewasa, hujan turun selebat-lebatnya.... i... View this Fotopage entry
yea.. menang!
Rozita Hanis Jamalludin
Latest entry:Boikot Fotopages
View this Fotopage entry
Mama and Papa
Latest entry:Ihsan turns 3
For our little guy's 3rd birthday, we threw him a little party .....inviting a couple of M'sian families and friends. For the buffet, we served ayam tandoori, cheese naan, mee rebus, karipap & for dessert we had a birthday cake and ice cream. The event was fabulous I must say, everyone had a great time especially the birthday boy. He was the happiest kid alive basking in everyone's attention. View this Fotopage entry
najla eshopping
Latest entry:more raya collection for you!
Trinity Butterfly Set Size : 6 months Trinity Shirt & Pants Set Size : 3 - 6 months Mothercare Butterfly Tee Size : 1 yr Barbie Pinky Dress Size : 1 yr SOLD Barbie Flower Dress Size : 1 yr Gymboree Dress Size : 1 yr - 1 1/2 yrs Next Pink Dress Size : 4 - 5 yrs Next White Dress Size : 3 yrs Hipp... View this Fotopage entry
Aldanish Aniq Alsyukri
Latest entry:Birthday Celebration for Aldanish Aniq
Location : Groupbase , Bandar Sri Damansara Time : 3pm-6pm The main casts : Danish who was amazingly in such a good mood throughout the party..and fell asleep towards the end of the party Abah Danish - who sponsored the celebration ;-) Tyna and Dada - for assisting in the preparation of the celebration, and for making the guests to feel comfortable! Sis, thanks for everything! Auntie Wani - who went to purchase the goody bags everywhere with me...and was there through the celebration - before... View this Fotopage entry
hafiz and shasha
rossya ahd
Latest entry:Hello my frens..
It was rather a co-incidence when I posted my very first entry on Fotopages.. I was wooed in fact by the wonderful collections of photographs by many talented people in the world of photography. I started to appreciate my long forgotten camera. I used to be comfortable with the compact P&S camera.. until stumble into those fps of Mr Edoras, Suhaimi, Cakcibao, AJ, and many more.. that I can't really name them accurately but somehow or rather know where to click. It's amazing..that after having the first in... View this Fotopage entry
kakyong ns
Latest entry:Hiatus
Now and then, it’s a good idea to step back and take a break from our usual patterns. After putting so much thoughts, with much regrets I would like to inform all viewers that 'Kak Yong's Digital Kitchen' will be taking a break away from the oven until further notice. Will I be gone long? Will I come back in a shortwhile? Hard to tell but I definitely will be back, InsyaAllah. I'll make a point to update my FP when I'm all set to resume my cuppies baking. Due to that, I would like to apologize to those... View this Fotopage entry
hazira hamzah
Latest entry:Dari Jauh Kami Pohon Maaf..
This is our fourth raya di 'perantauan' ( probably the seventh for me :-D )...and this is our first raya without Tok Wan Afia around. Definately Tok Wan is having wonderful time with families back home. It is unbeliavable, but true :-D I finally manage to reason my mind in cooking nasi dagang for the first day of Eid. Definately because we missed Tok Wan Afia so much, and we are craving badly on her nasi dagang, and to wait for another year (probably) for Tok Wan to come, its totally u... View this Fotopage entry
Whosshhhhhhhh
Sha Sha
View this Fotopage latest entry
mama sayang
Latest entry:untuk tatapan peribadi
pagi tadi satu info bermanfaat dibincangkan di radio Pagi IKIM mengenai cyber security. Antara perkara yang jangan dikongsi di internet adalah gambar anak-anak. Kenapa?? Maklumat di hujung jari, dunia tanpa sempadan, salah guna/eksplotasi gambar antara tagline skang.. satu tips yang dikongsi adalah membuat carian atau google search nama anda atau ahli keluarga dan lihat jawapan carian tersebut.... Oleh sebab tu saya ambil keputusan untuk menukarkan status kesemua gambar kepada unpublished to the public vi... View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016